Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/b/4/muoveti.be/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Muove ti | Wielen
 

Wielen

Modolo


Modolo Wielstellen, gemaakt van hoogwaardige materialen! Geassembleerd met meesterschap, deze wielen zijn gemaakt om u tevreden te stellen. Alleen de beste componenten worden gebruikt en de nieuwste technologie om geweldige prestaties te leveren met een licht en veilig product!


www.modolo.it


image

Gipiemme


GIPIEMME produceren high performance fietswielen, gemaakt in Italië. De wielen zijn geproduceerd uit carbon fibre aluminium en geschikt voor alle soorten fietsen.


www.gipiemmewheels.com


logo gipiemme wheels

KRU


KRU werd opgericht in 2015:
Een nieuw merk dat belangrijke elementen biedt om racefietsen in elk opzicht te verbeteren.
De studies en technologische tests gaan samen met een echte obsessie voor stijl, wat een onderscheidend kenmerk is van de Italiaanse oorsprong van het merk.

De hoogwaardige componenten van KRU, die worden gekenmerkt door hun lichtheid, hun precisie en hun grote vermogen om de fietsprestaties naar zijn hoogste niveau te brengen, zijn beschikbaar via Muove ti.


krucycling.com