Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/b/4/muoveti.be/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Muove ti | Fietsen
 

Fietsen

Italwin


Het produceert elektrische pedaal ondersteunde fietsen en vouwenfietsen.


www.italwin.it


logo_black

Wayel


Elektrische fietsen van Wayel – technologie en Italiaans design voor elektrische mobiliteit – fiets pedaal bijgestaan scooters en elektrische voertuigen Wayel.


www.wayel.it


logo-wayel

Alpina bike


Alpinabike, fietsen en accessoires


www.alpinabike.com


logo

dynatekbikes


De Dynatek geest is: “Om uniek te zijn, moet men durven hebben om vooruit te gaan”


www.dynatekbikes.com


photo

Carrera


Een fiets die niet is verbeterd door het toeval, maar is opgebouwd uit 30 jaar professionele race-ervaring. Vele beroemde wielrenners uit het heden en verleden hebben gereden met Carrera fietsen.


www.carrera-podium.it


carreraconwww-img-1346675788

Alan bike


Sinds 1972 onderscheidt ALAN zich in het aanbieden van frames en fietsen met speciale exclusieve technologisch geavanceerde functies.
Hun jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwaliteitsvolle producten aan te bieden, met aandacht voor detail in elke fase van de productie, het gebruik van de meest geavanceerde en innovatieve bouwtechnieken.


www.alanbike.it


cache_2444862097

Faggin Bikes


Faggin Bikes is een van de weinige Italiaanse bedrijven die nog steeds handgemaakte fietsframes produceren volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Opgericht in Noord-Italië door de voormalige Paduan-fietser Marcello Faggin in 1945. Nog steeds gerund als familiebedrijf. Onze kernmissie is om frames te bouwen uit staal, aluminium, titanium en koolstofvezel.


www.fagginbikes.com


 

Cicli Drali Milano


De nieuwe Cicali Drali Milano-frames worden geproduceerd voor racefietsen, fixed gear fietsen en voor innovatieve stadsmodellen. Handgemaakt stalen,  alu&carbon frames uit Italië.


www.ciclidrali.it